Richt voor regie

Voor meer invloed op je werk en handelen vanuit je échte waarde

6 weken persoonlijke coaching voor meer regie

Een persoonlijk coachtraject op maat

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees verder en vraag een kennismaking aan!

6 weken persoonlijke coaching. Nu voor € 1170,-

Richting vinden en richting geven

Richt gelooft dat het vinden van richting start met zoeken. Zoeken begint met beweging. We helpen je in jouw beweging. Vanuit vertrouwen en gelijkwaardig. We confronteren liefdevol. Dat is kwetsbaar maar nodig. Want we willen geen symptomen bestrijden.

Ervaringen met de coaches van Richt

Ellen Taken

Interessant en leerzaam. Fijn dat je het in je eigen tijd kan doen. Ik heb geleerd in de communicatie naar anderen, of bij het zoeken naar een oplossing, de juiste vragen te stellen. Daarnaast helpt het mij om zelf in kleine stappen verbeteringen te maken. Dit programma is persoonlijk, doelgericht en motiverend!

Christian Wolterink

Deze training heeft me veel inzicht gegeven in mijn eigen communicatie. Ik ben duidelijker gaan communiceren door minder te bagatelliseren. Tijdens een sessie met een acteur kwam ik erachter dat ik veel afzwak en dat dat helemaal niet nodig is. De echtheid van Minke en de interactie vond ik echt waardevol.

Wat het je oplevert?

We zijn gericht op resultaat. Voor jou. We stemmen daarom af op jou. We faciliteren jouw proces vanuit onze brede ervaring en expertise. Het is verre van vrijblijvend. Je moet gewoon aan de bak. Maar niet alleen. Vanuit verbinding met je coach.

Enthousiast?

Plan nu eenvoudig een kennismaking om te ervaren of er een match is. Hier kun je ook je vragen kwijt. In onze FAQ kun je wellicht aan wat richting vinden.

We zullen je liefdevol confronteren, als het moeilijk is maken we het ook leuk en we blijven nuchter & down-to-earth.

Deze aanbieding geldt nog voor de maand maart

Voor een start in maart met dit persoonlijke aanbod voor zes weken, zijn nog 5 plaatsen beschikbaar. Je kunt nog gebruik maken van onze aanbieding gedurende:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Kies jouw coach

Een goede klik vinden we belangrijk. Met wie wil jij graag kennismaken? We bieden je een gratis en vrijblijvende kennismaking aan. Je kunt direct je afspraak inschieten in de agenda van een coach. Geen goede optie? Stuur ons dan een bericht. Dan nemen we snel contact op.

Plan je kennismaking

Minke Tankink

Minke begeleidt leidinggevenden en teams naar een betere samenwerking en communicatie. Met psychologisch kapitaal vergroot je direct je leiderschapskwaliteiten, voor jezelf en in teams.

Peter Vooren

Peter coacht vanuit zijn achtergrond als toegepast psycholoog. Met psychologisch kapitaal daagt Peter je uit om nog meer uit jezelf en je werk te halen. Met minder stress en meer plezier.

Kennismaking aanvragen

We bieden je gratis en vrijblijvend een kennismaking aan. Laten we samen bekijken wat jouw ‘Richtste pad’ is.