Richt Training en coaching voor Professionals - Richt

Richting Thuiswerkgeluk

Webinar voor meer werkgeluk bij het thuiswerken

Of lees verder

Gelukkig thuiswerken is de uitdaging

Dat vraagt om ander gedrag dan op kantoor

Thuiswerken is niet nieuw. En werkgeluk ook niet. Echter zijn de omstandigheden nu zo, dat er andere spelregels gelden. Zo kiest niet iedereen ervoor om thuis te werken. En is de ene persoon de andere niet.

Hoe we omgaan met de omstandigheden en onze mentale uitdagingen, is zeer bepalend voor het ervaren werkgeluk. We hebben allemaal de behoefte om voldoening en plezier te krijgen van ons werk. Er is nog wel wat meer voor nodig om te spreken van werkgeluk.

We hebben geleerd om aan die behoeftes te voldoen, terwijl we werken op kantoor. Alleen nu werken we thuis en soms heb je geen keus. Hoe ga je er dan voldoen aan die behoeften?

Langer thuiswerken

Veel organisaties willen het thuiswerken langer aanhouden. Onze aanpak van het thuiswerken is vaak nog steeds vanuit de noodzaak waarmee we zijn gestart. Los van de inrichting van je werkplek, werk je misschien thuis nog net zo als op kantoor. Maar is dat wel houdbaar voor de lange termijn?

Door het thuiswerken ervaren we meer mentale klachten. Natuurlijk is een klacht nog geen ziekte, maar dat wil niet zeggen dat je de signalen niet serieus moet nemen:

Dat leidt tot allerlei vervelende gevolgen zoals het ervaren van minder verbondenheid met het werk en je collega’s, minder voldoening en zelfwaardering en ga maar door. Niet alleen jij en je collega’s leiden daaronder, ook de organisatie.

Wat het webinar je oplevert?

Tijdens het webinar ontdekken we de psychologische uitdagingen van het thuiswerken en richten we ons op duurzaam thuiswerkgeluk. Hoe je wél kunt voldoen aan de mentale, sociale en emotionele behoeftes voor meer werkgeluk.

Heb jij een specifieke vraag?

Na je aanmelding via dit formulier, word je doorgestuurd naar de bevestigingspagina waarop jij je vragen alvast kunt stellen. Natuurlijk is er tijdens het webinar ook volop gelegenheid om vragen te stellen.

De coaches van Richt

Dit webinar wordt verzorgd door Minke en Peter, coaches bij Richt training en coaching.

Minke Tankink

Minke begeleidt leidinggevenden en teams naar een betere samenwerking en communicatie.

Peter Vooren

Peter coacht vanuit zijn achtergrond als toegepast psycholoog. Peter daagt je uit om nog meer uit jezelf en je werk te halen. Met minder stress en meer plezier.

Meld je nu aan!

Reserveer jouw plek bij het webinar door je gegevens in te vullen. Je kunt je aanmelden tot aan het webinar.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Details

Tijdens het webinar kun je alleen kijken en luisteren. Je kunt via de chat vragen stellen. Na het webinar is er de tijd om eventuele vragen te beantwoorden.

Kies het webinar en vul je gegevens in om je aan te melden.