Richt Training en coaching voor Professionals - Richt

Succesvol samenwerken

Webinar: door de bril van een teamcoach

Of lees verder

Investeer in de onderlinge samenwerking

Investeren in mensen rendeert altijd. Dat levert je gemotiveerde en betrokken medewerkers op die duurzaam inzetbaar zijn. Maar wat als het niet voldoende blijkt te zijn om je op het individu te richten? Heb je allemaal competentie teamleden maar lukt het niet om de gezamenlijke doelen te behalen?

Dan wordt het eens tijd om je aandacht te richten op wat er tussen de onderlinge teamleden gebeurd. Iedereen beïnvloed elkaar continue, de hele dag door. Jij beïnvloed je teamleden ook. En dit gebeurd voor het grootste deel onbewust. Het zou toch fijn zijn als je je team beter gaat begrijpen?

Van onbewust naar bewust gedrag

Leer beter te observeren en patronen te herkennen zodat je je team bewuster kan maken van zijn gedrag en waar het toe leidt. Zonder oordeel maar vanuit respect en vertrouwen. 

Wat het webinar je oplevert?

Na dit webinar is je rugzak nog meer gevuld met kennis en praktische toepassing om nog beter sturing te geven aan je team en zijn gedrag. Wat de onderlinge samenwerking bevorderd.

Heb jij een specifieke vraag?

Tijdens het webinar kun je al je vragen stellen. Na je aanmelding via dit formulier, word je doorgestuurd naar de bevestigingspagina waarop je ook alvast je vraag kunt stellen.

De coaches van Richt

Dit webinar wordt verzorgd door Minke en Peter, coaches bij Richt training en coaching.

Minke Tankink

Minke begeleidt leidinggevenden en teams naar een betere samenwerking en communicatie.

Peter Vooren

Peter coacht vanuit zijn achtergrond als toegepast psycholoog. Peter daagt je uit om nog meer uit jezelf en je werk te halen. Met minder stress en meer plezier.

Meld je nu aan!

Reserveer jouw plek bij het webinar door je gegevens in te vullen. Je kunt je aanmelden tot aan het webinar.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aanmelden

Tijdens het webinar kun je alleen kijken en luisteren. Je kunt via de chat vragen stellen.

Kies het webinar en vul je gegevens in om je aan te melden.