Over Richt

We zijn een nuchtere club. Achterhoekse talenten beschikbaar voor alle Professionals van Nederland. Persoonlijk en betrokken maar ook richt. Transparant en doortastend. Als jij je ‘richte’ pad op wil, dan helpen wij.

We worden gedreven door het ontwikkelen van mensen. Persoonlijk uiteraard. Persoonlijke ontwikkeling is immers uitdagend, spannend en o zo mooi. Wij maken het toegankelijk en praktisch.

We geloven namelijk dat het bezig zijn met de ontwikkeling van je persoon, je een betere professional maakt. En bovenal een fijner mens.

Daarin helpen we graag.

Werken en leven versterken elkaar wederkerig.

Wat we je te bieden hebben? Dat hangt af van wat nodig is.

Wat we voor je kunnen betekenen? Een wereld van verschil.

Of je programma nu maatwerk is of niet, uiteindelijk ontstaat er beweging. Ontwikkeling. Dat maakt jou een nog betere professional maar bovenal een fijner mens.

Richt is gestart vanuit VitaMee. 15 jaar organisatieontwikkeling, door op te leiden en te trainen. We zijn trots op wat we hebben opgebouwd. En dat gooien we zeker niet weg. Het verdient een breder platform en een geRICHTe focus. Daarom Richt. Daar waar vraag en aanbod nog beter samenkomt. Jij als professional met een vraagstuk voor individuele ontwikkeling en groei, wij met de juiste expertise en aanbod om jou verder te helpen. Zodat we weer lekker werken. Want dat blijft nog steeds ons uitgangspunt.