Richt Coaching

Over Richt

Oprichting Richt

In mei 2020 is Richt opgericht, vanuit de gecertificeerde en integrale arbodienstverlener VitaMee. Dankzij de steeds veeleisender wordende samenleving zagen we het belang groeien van een breder platform en geRICHTe focus op training en coaching. En dat is wat we bij Richt training & coaching doen.

Enkel het ontwikkelen van competenties is niet langer voldoende om bestand te zijn tegen alle druk en invloeden. Het bewustzijn van wie je werkelijk bent, wat je gelukkig maakt en hoe je het leven leidt dat voor jou bedoeld is, leidt tot oprechte blijdschap! Coaching kan helpen bij deze zoektocht die voor velen herkenbaar is.

Richt gelooft dat het vinden van richting start met zoeken. Zoeken begint met beweging. We helpen je in jouw beweging. Vanuit vertrouwen en gelijkwaardig. We confronteren liefdevol. Dat is kwetsbaar maar nodig. Want we willen geen symptomen bestrijden. We pakken aan vanuit de kern. Vanuit die kern gaan we samen ontdekken wat werkt. Voor jou. Zo kunnen we namelijk samen de beweging duurzaam maken. De ontwikkeling blijvend.

Dit faciliteren we vanuit onze brede ervaring en expertise. We zijn gericht op resultaat. Voor jou. We stemmen daarom af op jou. Dat maakt het niet vrijblijvend. Je moet gewoon aan de bak. Maar niet alleen. Vanuit verbinding met je coach.

Onze Richtwaarden

Zelfzorg

Uit liefde, juist voor anderen. Pas als je voor jezelf kunt zorgen, kun je zorgen voor de wereld om jou heen.

Echt verbonden

Persoonlijk leiderschap. Vanuit kwetsbaarheid en gelijkwaardigheid. Aan jezelf en anderen. Wees wie je bent. Dat zijn wij ook. Wij verbinden. Met jezelf.

Realistisch positief

We benaderen de wereld positief en pakken onze eigen invloed op de uitkomst. Alles mag er zijn. Niet goed. Niet fout. Met ups & downs.

Speels uitdagend

We zijn eigentijds. Vernieuwend en speels. Leren een leven lang. Waar het moeilijk is, mag het wel leuk zijn. Mogen we spelenderwijs ontdekken. Met humor.

Werken en leven versterken elkaar wederkerig.

Wat heeft Richt jou te bieden?

Wat we je te bieden hebben? Dat hangt af van wat nodig is.

Wat we voor je kunnen betekenen? Een wereld van verschil.

We zijn een nuchtere club. Achterhoekse talenten beschikbaar voor alle professionals uit de regio. Persoonlijk en betrokken maar ook richt. Transparant en doortastend. Als jij je ‘richte’ pad op wil, dan helpen wij.

We worden gedreven door het ontwikkelen van mensen. Persoonlijk uiteraard. Persoonlijke ontwikkeling is immers uitdagend, spannend en o zo mooi. Wij maken het toegankelijk en praktisch.

Of je programma nu maatwerk is of niet, uiteindelijk ontstaat er beweging. Ontwikkeling. Dat maakt jou een nog betere professional maar bovenal een fijner mens.

Daarin helpen we graag.