Richt Coaching

Leiderschapscoaching

Heb jij het idee dat je mensen niet hun volle potentie benutten?

Ervaren je medewerkers stress? Spreken je mensen zich onvoldoende uit? Lopen je mensen achter de feiten aan?

Dan helpen we je graag weer op het ‘richte’ pad. Jouw ‘richte’ pad. Zodat jij door je eigen ontwikkeling je mensen kan helpen in hun ontwikkeling. De coaching voor leidinggevenden en managers is erop gericht om jouw natuurlijk leiderschap te vergroten, zodat jij anderen naar meer invloed op hun werk kan helpen en zij meer kunnen handelen vanuit hun echte waarde.

Wat het mij het meeste heeft opgeleverd is dat ik mij meer open stel voor mijn collega’s en beter heb leren luisteren.

Richting vinden en richting geven

Bij Richt geloven we dat het vinden van richting start met zoeken. Zoeken begint met beweging. We helpen je in jouw beweging en ontwikkelen jouw tools om je mensen te faciliteren in hun ontwikkeling. Vanuit vertrouwen en gelijkwaardig.

Zij gingen je voor

Robin

De coaching heeft mij het meest geholpen met mijn persoonlijke ontwikkeling. Door verschillende oefeningen wordt het je eigenlijk erg gemakkelijk gemaakt. Het is dan in één keer duidelijk. Mijn coach liet mij erg op mijn gemak voelen. Ben normaal niet echt een prater. Hij wilde echt het beste voor mij merkte ik. Dit kon ik merken aan zijn reacties bij het halen van één of meerdere van mijn doelen.

Jordy Wittebroek

Wat het mij het meeste heeft opgeleverd is dat ik mij meer open stel voor mijn collega’s en beter heb leren luisteren. De feedback en het enthousiasme van Minke heb ik erg gewaardeerd. Ook het delen van ervaringen met de andere deelnemers uit andere branches vond ik leuk.

Wat het je oplevert?

We zijn gericht op resultaat. Voor jou. We stemmen daarom af op jouw behoefte. We faciliteren jouw proces vanuit onze brede ervaring en expertise. Het is verre van vrijblijvend. Je moet gewoon aan de bak. Maar niet alleen. Vanuit verbinding met je coach. We zullen je liefdevol confronteren, als het moeilijk is maken we het ook leuk en we blijven nuchter & down-to-earth. Dit doen we omdat we geloven dat jouw ontwikkeling je instaat zal stellen je mensen te ontwikkelen vanuit deze beginselen.

Zo kun je je mensen coachen naar meer het ervaren van meer autonomie en naar autonomer handelen. Zij krijgen meer regie en daardoor zij ook. Op het werk. Hierdoor neemt de kwaliteit van jouw en hun leven én op jullie werk toe.

Enthousiast?

Plan nu eenvoudig een kennismaking om te ervaren of er een match is. Hier kun je ook je vragen kwijt.

Bedankt voor je interesse

Vul je gegevens in en druk op verzenden. We nemen binnen een werkdag contact op.

Richt_web_pijl