Richt Coaching

Executive coaching

Heb jij het idee dat je met je bedrijf niet de volle potentie benut?

Wordt er veel stress ervaren binnen je bedrijf? Is er sprake van ontevredenheid bij je mensen? Spreken je je mensen zich onvoldoende uit?

Dan helpen we je graag weer op het ‘richte’ pad. Het ‘richte’ pad voor je bedrijf. Onze trajecten, programma’s en workshops zijn erop gericht om jouw handvatten te geven en inzichten zodat jij je bedrijf en je mensen kan helpen in hun ontwikkeling.

Wat ik met name fijn vind, is dat ik weer even bewust bezig ben met mijn eigen ontwikkeling en reflecteer op de week.

Richting vinden en richting geven

Bij Richt geloven we dat het vinden van richting start met zoeken. Zoeken begint met beweging. Eerst bij jezelf en van daaruit verder. We helpen je in jouw beweging. Vanuit vertrouwen en gelijkwaardig. We confronteren liefdevol. Dat is kwetsbaar maar nodig. Want we willen geen symptomen bestrijden.

Zij gingen je voor

Edwin van de Graaf

"Wat ik met name fijn vind, is dat ik weer even bewust bezig ben met mijn eigen ontwikkeling en reflecteer op de week."

Ellen Taken

"Fijn dat je het in je eigen tijd kan doen. Ik heb geleerd in de communicatie naar anderen, of bij het zoeken naar een oplossing, de juiste vragen te stellen. Daarnaast helpt het mij om zelf in kleine stappen verbeteringen te maken."

Wat het je oplevert?

We zijn gericht op resultaat. Voor jou. We stemmen daarom af op jou. We faciliteren jouw proces vanuit onze brede ervaring en expertise. Het is verre van vrijblijvend. Je moet gewoon aan de bak. Maar niet alleen. Vanuit verbinding met je coach. We zullen je liefdevol confronteren, als het moeilijk is maken we het ook leuk en we blijven nuchter & down-to-earth.

Je krijgt meer regie. Op je bedrijf. Op je mensen. Je helpt beide ontwikkelen. Je mensen zullen meer autonomie ervaren en zullen autonomer handelen. Hierdoor neemt de kwaliteit op jullie  werk toe en dus ook in jullie leven.

Enthousiast?

Plan nu eenvoudig een kennismaking om te ervaren of er een match is. Hier kun je ook je vragen kwijt.

Bedankt voor je interesse

Vul je gegevens in en druk op verzenden. We nemen binnen een werkdag contact op.

Richt_web_pijl