Richt Coaching

Natuurlijk leiderschap

Waar loop je tegenaan?

Je hebt het gevoel dat je meer uit jezelf en je team kunt halen dan nu het geval is. Je merkt dat de organisatie vraagt om wendbaarheid en je vraagt je af hoe je jezelf kan positioneren binnen de organisatie en de effectiviteit van je team kunt vergroten. 

Wat levert Richt je op?

Door inzicht in je leiderschapsstijl, vergroten we je effectiviteit als leider. We helpen je met je gespreksvaardigheden. Met het managen van verwachtingen. En vooral om jezelf goed te leren kennen. Om je omgeving te inspireren en van daaruit te sturen en ontwikkelen. Zo creëer je betrokkenheid, motivatie, tevredenheid en zal productiviteit vergroten. Verder is er aandacht voor het effectiever maken van samenwerkingen.

Onze aanpak

Wij werken praktisch. De doelstellingen zijn helder en concreet. We zijn resultaatgericht. Coaching en training zijn onze hulpmiddelen om tot oplossingen te komen. Uitgangspunt is eigen verantwoordelijkheid.

De vorm

De cursus bevat zelfstudie, bijeenkomsten, intervisie, coachgesprekken en zelfs een acteur. Een totale aanpak voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Voor iedereen is er een Richtste pad

Bedankt voor je interesse

Vul je gegevens in en druk op verzenden. We nemen binnen een werkdag contact op.

Richt_web_pijl