Sterker aan 't werk door jouw psychologisch kapitaal te vergroten

Haal meer uit jezelf, je werk en je prestaties. Meer werkplezier, minder stress, beter omgaan met uitdagingen en nog veel meer voordelen.

Online Sterk aan 't Werk coachprogramma

Heb jij het idee dat je nog meer uit jezelf en je werk kunt halen?

Als je hard werkt, loop je tegen uitdagingen aan. Dat levert stress op. Dat kan door werkdruk en ook als je ambitieus bent. Allebei kunnen ze je het idee geven dat je tekortschiet. Er is goed nieuws, je kunt wel degelijk aan jezelf ‘sleutelen’, zodat je beter gaat presteren op je werk.

We hebben allemaal zo onze uitdagingen op het werk. Thuiswerken, onzekerheid, complexe taken, hoge werkdruk. Of je bent ambitieus maar je team is niet zo gemotiveerd als jij. Wat het ook is, jij bent nu in de gelegenheid om te kiezen om meer uit jezelf en je werk te halen.

Voordelen

Wat levert meer psychologisch kapitaal je op?

Oftewel, door je psychologisch kapitaal te trainen, geef jij jezelf echt een prestatieboost.

De coaches

Wij leren ook door te doen

Een klein jaar geleden zijn wij Richt gestart. In de opkomst van de pandemie en terwijl iedereen thuis ging werken. Het hoofd koel houden was toen belangrijk. Door psychologisch kapitaal in te zetten, ervoeren wij direct dat we daadkrachtiger en flexibeler omgingen met onze uitdagingen.

Nu een aantal maanden verder, groeien we richting de doelen die wij onszelf stelden. Ons optimisme, hoop, veerkracht en vertrouwen heeft door deze ervaring een enorme boost gekregen. Die ervaring en de voordelen van psychologisch kapitaal dragen we graag aan je over via het Sterk aan ’t Werk programma.

Minke Tankink

Minke begeleidt leidinggevenden en teams naar een betere samenwerking en communicatie. Met psychologisch kapitaal vergroot je direct je leiderschapskwaliteiten, voor jezelf en in teams.

Peter Vooren

Peter coacht vanuit zijn achtergrond als toegepast psycholoog. Met psychologisch kapitaal daagt Peter je uit om nog meer uit jezelf en je werk te halen. Met minder stress en meer plezier.

Inhoud

Dit is Sterk aan 't Werk

Wij helpen je richting te geven in je werk en je ontwikkeling. 4 weken lang werk je aan jouw vier positieve eigenschappen: hoop, optimisme, veerkracht en zelfvertrouwen. Ook pas je wat je leert direct toe. Wij begeleiden je in jouw vraagstuk of uitdaging op je werk.

Wij geven je de oefeningen, verdieping en coaching om aan jezelf én aan je uitdaging te werken. Zo slaan we samen twee vliegen in één klap!

Ervaringen

Deelnemers die het programma al hebben doorlopen

Edwin van de Graaf

Het programma is een interessante introductie in een aantal basisprincipes die, als je er mee aan de slag gaat, direct toepasbaar zijn. Wat ik met name fijn vind, is dat ik weer even bewust bezig ben met mijn eigen ontwikkeling en reflecteer op de week."

Ellen Taken

Sterk aan 't Werk' is interessant en leerzaam. Fijn dat je het in je eigen tijd kan doen. Maar dat je wel een vast moment in de week hebt om met anderen te praten en zo van elkaar te leren. Ik heb geleerd in de communicatie naar anderen, of bij het zoeken naar een oplossing, de juiste vragen te stellen. Daarnaast helpt het mij om zelf in kleine stappen verbeteringen te maken. Dit programma is persoonlijk, doelgericht en motiverend!

Start nu met het vergroten van jouw kapitaal

Kick-Off van de tweede editie: 15 oktober 2020 om 10.00 uur

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor het Sterk aan ’t werk programma. Er zijn maximaal 50 plekken beschikbaar voor deelname (25 per coach).

Inschrijven kan tot 13 oktober 2020.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas de inschrijving voor de tweede editie is nu gesloten. Wil je meer informatie? Mail dan naar info@richt-coaching.nl.

Bij deelname ontvang je gratis het boek 'Optimisme, Hoop, Veerkracht, Zelfvertrouwen' t.w.v. €24,50.

Dit boek helpt je om effectiever om te gaan met stress, tegenslagen en uitdagingen. Een toegankelijk en praktisch boek dat stevig verankerd is in de wetenschap van de positieve psychologie.

Op duidelijke en herkenbare wijze legt de auteur uit hoe je optimisme, hoop, veerkracht en zelfvertrouwen vergroot, zodat je in moeilijke of stressvolle tijden beter overeind blijft.

Aanmelden

Details

Het programma duurt 4 weken. Na je inschrijving ontvang je een link om te betalen of een factuur. Deelname bedraagt € 475,- (excl. BTW). Dit is wat je kunt verwachten:

Klaar om te groeien?

€ 475,- (excl. BTW)