Richt Coaching

Coaching

We geven Richting. Door programma’s of coaching op maat. Online en offline. Bij ons of in-company. Samen vinden we jouw ‘Richtste’ weg.
aanbod op maat

Professionele coaching

Voor de medewerker die meer uit zijn eigen werk wil halen. Individuele coaching voor medewerkers kan een sterke bijdrage leveren aan de professionele en ook de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Leiderschap coaching

Voor leidinggevenden zoals teamleiders en managers die hun ‘natuurlijk leiderschap’ willen vergroten. Als leidinggevende neem je de verantwoordelijkheid over resultaat, mensen en over jezelf. Word de leider die jij zou willen hebben.

Richt coaching voor managers

Teamcoaching

Een succesvol team daagt zichzelf uit om er samen meer uit te halen. Vanuit vertrouwen en in een sociaal veilige omgeving waarin een ieder verantwoordelijkheid neemt over zichzelf het werk en de teamprestaties.

Sandra Garretsen

Executive coaching

Als DGA, manager of directeur in een hoger kader functie bén jij cultuurdrager met veel invloed en verantwoordelijkheid in een organisatie. Executive coaching helpt je bij het versterken van jouw persoonlijke en professionele leiderschapskwaliteiten opdat jij en de organisatie kunnen groeien.

Opleiding Natuurlijk leiderschap

Leidinggevenden zijn de schakel tussen mens (zichzelf en de ander) en resultaat. Dat vraagt om sterke vaardigheden. Persoonlijk, emotioneel, sociaal en functioneel. Die zijn te trainen. Wij bieden een uitgebreide opleiding aan.

Trainingen en workshops

Wil je geen langdurige opleiding? Soms volstaat een dagtraining of workshop. Of het kan gewoon leuk zijn. Net dat extra geven. We komen voor verschillende thema’s op bezoek:

  • leiderschap
  • communicatie
  • psychologisch kapitaal (optimisme/ hoop/ veerkracht/ zelfvertrouwen)
  • leefstijl en gezondheid
  • gewoon lekker werken

In-company trainingen

Bijna al onze trainingen worden aangepast aan de persoonlijke behoefte van de professional, team of organisatie. Dat kan dus ook op locatie.

Bedankt voor je interesse

Vul je gegevens in en druk op verzenden. We nemen binnen een werkdag contact op.

Richt_web_pijl