Richt Coaching

Minke Tankink

Wil je jezelf ontwikkelen op het gebied van leiderschap? Of wil je als team gewoon weer lekker met elkaar werken?

Dan ben je bij Minke aan het juiste adres. De kracht van Minke? Training en coaching met diepgang, maar wel met een flinke dosis humor.

Minke houdt er wel van uitgedaagd te worden. Ze zoekt graag grenzen op. “Morgen parachute springen? I’m in!” Bij Minke moet er iets gebeuren. In beweging zijn en je blijven ontwikkelen. En die inner drive neemt ze ook mee in haar training- en coachingsessies. “Ik ben graag in gesprek met mensen en ik vind het belangrijk dat mensen ‘goed’ in gesprek zijn met elkaar. Door mijn scherpte, mijn oprechtheid en doordat ik de vraag achter de vraag weet te stellen, lever ik toegevoegde waarde voor een team, individu of leidinggevende. Om het allemaal weer lekker te laten werken op je werk. Maar natuurlijk ook buiten je werk om. Want jezelf ontwikkelen op werkgebied, dat doet ook wat met je als mens. Ik kan enorm blij worden wanneer ik merk dat er inzichten ontstaan bij iemand, dat het kwartje valt.”

Ik kan heel serieus zijn met veel diepgang. Maar er moet ook ruimte zijn om te kunnen lachen met elkaar.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Dat motto heeft ze zich helemaal eigen gemaakt. Haar collega’s krijgen namelijk direct een lach op hun gezicht als ze over Minke vertellen. “Ik kan heel serieus zijn met veel diepgang. Maar tegelijkertijd moet het ook allemaal niet te zwaar worden. Even relativeren. Een grapje tussendoor. Dat vind ik heel belangrijk in mijn sessies. Dat je soms ook kunt lachen om jezelf. De kracht zit ‘m in die balans.”

Hoewel Minke in haar jeugd voor haar studie toch verschillende grote steden heeft versleten (Arnhem, Utrecht en Tilburg), zorgde de liefde ervoor dat ze terugkeerde naar haar geboortestad Doetinchem. Daar woont ze inmiddels alweer heel wat jaren.

Sporten is een echte uitlaatklep voor Minke. Je kunt haar dan ook geregeld vinden op een van de mooie fietsroutes van Doetinchem en omgeving. Het wielrennen wisselt ze af met mountainbiken. Verder gaat ze in haar vrije tijd graag een hapje eten of borrelen met haar vriendinnen.

Samen verder kijken?

Benieuwd of Minke jou kan helpen met jouw team of jouw persoonlijke ontwikkeling op het gebied van leiderschap? Vraag een gratis intakegesprek aan: