Els Droppers

Wil jij je graag fit voelen? En een gezonde leefstijl opbouwen?

Dan is – practice what you preach – Els jouw match. Els is nuchter en praktisch: gewoon doen.

“Ik help mensen graag naar een gezonde leefstijl. Daarbij ga ik altijd uit van de goede wil van iemand. Iemand is zelf aan zet: waar heb je behoefte aan? Hoe vaak wil je mij zien of spreken? Tijdens de sessies is er ook zeker ruimte voor een lolletje tussendoor. Het moet namelijk ook gewoon leuk zijn om weer fitter te worden!”

Het moet ook gewoon leuk zijn om weer fitter te worden.

Momenteel helpt Els veel mensen bij re-integratie om hen te motiveren om vooruit te blijven gaan. Els werkte jarenlang in de verzuimbegeleiding en ontdekte daar hoeveel verzuim eigenlijk 1-op-1 te maken had met een gezonde leefstijl

“Zelf vind ik het ook erg belangrijk om fit en gezond te zijn en vind sporten dan ook heel leuk. Daarom besloot ik een cursus Leefstijlcoaching te volgen aan de HAN. Tijdens mijn opleiding bleek dat de motivatie een onderschat groot onderdeel is in het proces naar een gezonde leefstijl. Dat is dé sleutel om je vitaliteitsdoelstellingen te halen. Samen met jou help ik je deze motivatie te vinden en te blijven voelen, zodat je je niet alleen op de korte termijn fit gaat voelen, maar juist je hele leven.”

Om een gezonde leefstijl op te bouwen – en vol te houden – is de balans belangrijk.

“Natuurlijk streef ik zelf een gezonde leefstijl na, maar ik kan ook heerlijk genieten van een wijntje. En een avondje doorhalen hoort er af en toe ook wel bij, haha. Dan weet je de volgende dag ook: het was een onwijs gezellige avond, dus het was het waard. Het gaat om de balans. En die balans is voor iedereen anders. Ik word er enorm blij van als ik tijdens een sessie met iemand hoor dat hij of zij een bepaald inzicht heeft gekregen wat werkt voor diegene.”

Els woont samen met haar partner Steven in Eibergen. Samen hebben ze twee kinderen: Mees (3 jaar) en Feline (4 jaar). Verder is Els hardloper. Niet alleen voor haar cliënten, maar ook in het echt. Zo doet ze af en toe ook mee aan een recreatieve hardloopwedstrijd. Zulke wedstrijden motiveren haar om een bepaald doel voor ogen te hebben.

“Zo bespreek ik dat ook altijd in mijn sessies. Dan stel ik samen met jou een droomdoel op, maar ook tussendoelen. Dat is enorm belangrijk om gemotiveerd te blijven.”

Benieuwd of Els jou kan helpen op weg naar een fitte en gezonde leefstijl? Vraag een gratis intakegesprek aan: