De coachdesk

Welkom bij De coachdesk van Richt

Start hier

Vilente biedt medewerkers de mogelijkheid om gebruik te maken van coaching bij onder andere:

  • werk-privébalans;
  • samenwerking;
  • communicatie;
  • zelfvertrouwen;
  • competentieontwikkeling;
  • mentale- / privé problemen.

Kom verder met coaching

De coachdesk helpt je richting vinden en geven. Door inzicht te krijgen in hoe jij werkt en de invloed te vinden op wat je kunt veranderen, vergroot je jouw werkgeluk en vertrouwen in jezelf.

Regie nemen. Op je werk. Vanuit jouw rol. Waardoor werken bijdraagt aan een gelukkiger leven. Deze persoonlijke ontwikkeling maakt dat je jouw plek gaat innemen. Voor jezelf. In je team. Binnen de organisatie.

Wat is De coachdesk?

De coachdesk is een pay-per-minute externe coachingpool met één doel, het verhogen van het welzijn en (persoonlijk) leiderschap van alle mensen in de organisatie.

Tijdens coaching werk je samen met jouw coach aan jouw persoonlijke en professionele doelen.

Dat kan via offline via face-to-face afspraken of online via de telefoon, een videogesprek en tekstberichten. We combineren naar behoefte en noodzaak.

Hoe start ik?

Meld je aan via deze pagina. Je ontvangt een bevestigingsmail en je wordt binnen twee werkdagen gebeld voor een korte intake.

Je ontvangt daarna een uitnodiging voor jouw account in Unloq. Je eerste bericht staat dan al klaar.

Kies je eigen coach

Bij De coachdesk van Richt zijn verschillende coaches aangesloten met ieder een eigen specialiteit. Onze coaches zijn geselecteerd op basis van ervaring, een degelijke opleiding een positieve staat van dienst en eventuele registraties.
Alle coaches werken volgens de Internationale Ethische Beroepscode.
 
Kies op basis van jouw coachvraag en persoonlijke voorkeur bij je aanmelding jouw eigen coach.
Minke Tankink

Minke Tankink

Minke Tankink is team- en leiderschapscoach bij Richt. Minke coacht je naar meer regie in je (werkende) leven vanuit natuurlijk leiderschap. Vergroot je invloed waardoor

Meer over deze coach
Ilja Huls

Ilja Huls

Zit je niet lekker in je werkvel of heb je specifieke ambities en loop je tegen een persoonlijke belemmering aan? Dan helpt Ilja je graag

Meer over deze coach

Aanmelden

Na de aanmelding neemt een coach van Richt contact met je op. Vul hieronder jouw gegevens in en klik op volgende en verzenden.

Aanmeldformulier

Gebruik ter bescherming van jouw privacy bij voorkeur jouw eigen e-mailadres en telefoonnummer en niet die van je werk.
Coaching wordt vaak betaalt door de werkgever. Wil jij de coaching persoonlijk via je werk? Geef dan hier de contactgegevens op.
Je kunt hier jouw voorkeur opgeven met wie je de coaching wilt aangaan. Degene die contact met je opneemt kan iemand anders zijn dan de coach van jouw voorkeur.

FAQ

De meest gestelde vragen op een rij.

Als je bij je aanmelding nog geen keuze hebt gemaakt, kun jij je voorkeur bespreken of doorgeven bij het eerste contact.

We streven ernaar om binnen een werkdag het eerste contact te leggen. We horen dan graag wat jouw aanleiding is en plannen de eerste sessie in.

Je kunt met een coach bellen, videobellen, tekstberichten sturen en face2face gesprekken voeren. Afhankelijk van de behoefte en noodzaak bespreken we welke coachvorm voor jou het meest geschikt is.

We streven ernaar om te werken met een vaste coach. In geval van ziekte, vakantie of anders, zullen we contact met je opnemen.

Met meer dan 10 jaar ervaring is Unloq uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor nationale en internationale organisaties die hoge eisen stellen aan vertrouwelijkheid en veiligheid. Unloq is volledig GDPR compliant en ISO 27001 gecertificeerd voor ontwikkeling, onderhoud en secure hosting activiteiten. We raden je aan om voor de coaching je persoonlijke e-mailadres op te geven.

ISO27001 CERTIFIEDGDPR

Met je coach heb je een vertrouwensrelatie. De inhoud van de gesprekken en ook wat in Unloq wordt geschreven, worden vertrouwelijk behandeld. Er vindt geen terugkoppeling plaats van de coaching.

Na de aanmelding ontvang je een link waarmee je direct je afspraken kunt inschieten in de agenda van jouw coach.