De coachdesk

Welkom bij De coachdesk voor Bribus

Start hier

Bribus biedt medewerkers de mogelijkheid om gebruik te maken van coaching bij onder andere:

  • werk-privébalans;
  • samenwerking;
  • communicatie;
  • zelfvertrouwen;
  • competentieontwikkeling;
  • mentale- / privé problemen.

Kom verder met coaching

De coachdesk helpt je richting vinden en geven. Door inzicht te krijgen in hoe jij werkt en de invloed te vinden op wat je kunt veranderen, vergroot je jouw werkgeluk en vertrouwen in jezelf.

Regie nemen. Op je werk. Vanuit jouw rol. Waardoor werken bijdraagt aan een gelukkiger leven. Deze persoonlijke ontwikkeling maakt dat je jouw plek gaat innemen. Voor jezelf. In je team. Binnen de organisatie.

Wat houdt het in?

Tijdens coaching werk je samen met jouw coach aan jouw persoonlijke en professionele doelen.

Bribus biedt je 300 minuten coaching per jaar aan. Dat wil zeggen dat we face-to-face afspraken, telefoongesprekken, videogesprekken en tekstberichten combineren naar behoefte en noodzaak.

Hoe werkt het?​

Meld je aan via deze pagina. Je ontvangt een bevestigingsmail en je wordt binnen twee werkdagen gebeld voor een korte intake. Je ontvangt daarna een uitnodiging voor jouw account in Unloq. Je eerste bericht staat dan al klaar.

Even voorstellen

Minke Tankink

Minke Tankink

Minke Tankink is team- en leiderschapscoach bij Richt. Minke coacht je naar meer regie in je (werkende) leven vanuit natuurlijk leiderschap. Vergroot je invloed waardoor

Meer over deze coach
Ilja Huls

Ilja Huls

Zit je niet lekker in je werkvel of heb je specifieke ambities en loop je tegen een persoonlijke belemmering aan? Dan helpt Ilja je graag

Meer over deze coach

Aanmelden

Na de aanmelding neemt een coach van Richt contact met je op. Vul hieronder jouw gegevens in en klik op volgende en verzenden.

Aanmeldformulier

Gebruik ter bescherming van jouw privacy bij voorkeur jouw eigen e-mailadres en telefoonnummer en niet die van je werk.
Je kunt hier jouw voorkeur opgeven met wie je de coaching wilt aangaan. Degene die contact met je opneemt kan iemand anders zijn dan de coach van jouw voorkeur.

FAQ

De meest gestelde vragen op een rij.

Als je bij je aanmelding nog geen keuze hebt gemaakt, kun jij je voorkeur bespreken of doorgeven bij het eerste contact.

We streven ernaar om binnen een werkdag het eerste contact te leggen. We horen dan graag wat jouw aanleiding is en plannen de eerste sessie in.

Je kunt met een coach bellen, videobellen, tekstberichten sturen en face2face gesprekken voeren. Afhankelijk van de behoefte en noodzaak bespreken we welke coachvorm voor jou het meest geschikt is.

We streven ernaar om te werken met een vaste coach. In geval van ziekte, vakantie of anders, zullen we contact met je opnemen.

Met meer dan 10 jaar ervaring is Unloq uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor nationale en internationale organisaties die hoge eisen stellen aan vertrouwelijkheid en veiligheid. Unloq is volledig GDPR compliant en ISO 27001 gecertificeerd voor ontwikkeling, onderhoud en secure hosting activiteiten.

ISO27001 CERTIFIEDGDPR

Met je coach heb je een vertrouwensrelatie. De inhoud van de gesprekken en dus ook wat in Unloq wordt gedeeld, wordt vertrouwelijk behandeld. Er vindt geen terugkoppeling plaats op de inhoud van de coaching.

Na de aanmelding ontvang je een link waarmee je direct je afspraken kunt inschieten in de agenda van jouw coach.