Richt Training en coaching voor Professionals - Richt

Blog

Kom verder!

Coachverhaal Cyril
blog

Het coachverhaal van Cyril

Lees over de ontwikkeling en de ervaring van Cyril. Hoe hij zijn onzekerheid overwon en besloot om zichzelf, zijn relatie en zijn loopbaan aan te pakken.

Opleiding e-coach gedaan
blog

6 leerpunten die Minke en Peter meenemen uit de opleiding tot e-coach

Om meer kwaliteit in onze e-coaching te kunnen stoppen, zijn Peter en Minke begin januari van 2021 gestart met een opleiding tot e-coach. In dit blog delen we 6 leerpunten die we meenemen uit de opleiding. Minke en Peter stelden elkaar ieder drie vragen tijdens het volgen van de opleiding.

Minke e-coaching bij Richt
blog

De kracht van taal in e-coaching (wat het zegt over jou)

Ook online kun je verbinding maken, terwijl je op afstand coacht. De kracht van taal komt dan tot zijn recht. Zoek de toenadering op! Bijvoorbeeld door taal van je ontvanger over te namen. Net als in een fysiek gesprek.

waardenvolle brief aan jezelf
blog

Een confronterende brief aan jezelf

Jezelf confronteren hoeft niet vervelend te zijn. Integendeel. Dat kan anders. Liefdevol. Het is heus niet erg om af en toe kritisch te zijn op jezelf. Dat is wel wat anders dan jezelf ‘straffen’ door je eigen gedrag te veroordelen. Lees hoe Arno dit heeft gedaan in een brief aan zichzelf.

blog

Bijzondere voordelen van e-coaching

Nog niet iedereen is even bekend met de voordelen van e-coaching. Toch zijn er een aantal bijzondere voordelen te noemen. Waarom bijzonder? Omdat ze samen, ten opzichte van uitsluitend afspraken in fysieke vorm (face to face), van grote toegevoegde zijn in een coachtraject.

NL Leert door ontwikkeladvies
blog

‘NL leert door’ ontwikkeladvies

Lees de ins en outs over het NL leert door ontwikkeladvies en de mogelijkheden om je aan te melden. Deelname is gratis.