Richt voor teams

Wil jij je team ontwikkelen en versterken?

Onze teamcoach helpt teams om op een constructieve manier met elkaar in gesprek te komen. Vaak is de veiligheid in het team laag en zijn de gesprekken te spannend of te moeilijk om samen aan te gaan. Een teamcoach helpt mensen zich uit te spreken en naar elkaar te luisteren. Hij of zij zal het team bewust maken van de interactiepatronen door ze te benoemen.

Daarnaast helpt teamcoaching om als team effectiever te kunnen werken. We hebben aandacht voor de organisatiecontext en het krachtenveld waarbinnen het team functioneert, de taken en de te behalen resultaten.

Dankzij de praktische benadering blijft het niet bij een aantal goede sessies, maar profiteer ik er dagelijks van in de praktijk.

Richting vinden en richting geven

Bij Richt geloven we dat het vinden van richting start met zoeken. Zoeken begint met beweging. We helpen je team  in beweging en ontwikkelen. Vanuit vertrouwen en gelijkwaardig.

Zij gingen je voor

Edwin van de Graaf

"Wat ik met name fijn vind, is dat ik weer even bewust bezig ben met mijn eigen ontwikkeling en reflecteer op de week."

Ellen Taken

"Fijn dat je het in je eigen tijd kan doen. Ik heb geleerd in de communicatie naar anderen, of bij het zoeken naar een oplossing, de juiste vragen te stellen. Daarnaast helpt het mij om zelf in kleine stappen verbeteringen te maken."

Wat het je oplevert?

We zijn gericht op resultaat. Voor jou. We stemmen daarom af op jullie behoefte. We faciliteren het teamproces vanuit onze brede ervaring en expertise. Het is verre van vrijblijvend. Jullie gaan gewoon aan de bak. Maar niet alleen. Vanuit verbinding met jullie teamcoach.

Zo zal er uit jullie team meer gehaald worden, kunnen individuele leden zich ontwikkelen en zal de samenwerking optimaler zijn.

Aanbod

Enthousiast?

Plan nu eenvoudig een kennismaking om te ervaren of er een match is. Hier kun je ook je vragen kwijt.

Trajecten

Meer weten?

Vragen die je nog hebt, kun je ons stellen via onderstaand formulier. Vul je gegevens in en druk op verzenden.