Richt voor professionals

Heb jij het idee dat je nog meer uit jezelf en je werk kunt halen?

Heb jij het idee dat je op je werk niet je volle potentie benut? Ervaar je stress? Wordt je niet gezien? Spreek je je onvoldoende uit?

Dan helpen we je graag weer op het ‘richte’ pad. Jouw ‘richte’ pad. Onze trajecten, programma’s en workshops zijn erop gericht om jou naar meer invloed op je werk te helpen en je meer te laten handelen vanuit je echte waarde.

We hebben allemaal zo onze uitdagingen op het werk. Thuiswerken, onzekerheid, complexe taken, hoge werkdruk. Of je bent ambitieus maar je team is niet zo gemotiveerd als jij. Wat het ook is, jij bent nu in de gelegenheid om te kiezen om meer uit jezelf en je werk te halen.

Dankzij de praktische benadering blijft het niet bij een aantal goede sessies, maar profiteer ik er dagelijks van in de praktijk.

Richting vinden en richting geven

Bij Richt geloven we dat het vinden van richting start met zoeken. Zoeken begint met beweging. We helpen je in jouw beweging. Vanuit vertrouwen en gelijkwaardig. We confronteren liefdevol. Dat is kwetsbaar maar nodig. Want we willen geen symptomen bestrijden.

Zij gingen je voor

Edwin van de Graaf

"Wat ik met name fijn vind, is dat ik weer even bewust bezig ben met mijn eigen ontwikkeling en reflecteer op de week."

Ellen Taken

"Fijn dat je het in je eigen tijd kan doen. Ik heb geleerd in de communicatie naar anderen, of bij het zoeken naar een oplossing, de juiste vragen te stellen. Daarnaast helpt het mij om zelf in kleine stappen verbeteringen te maken."

Wat het je oplevert?

We zijn gericht op resultaat. Voor jou. We stemmen daarom af op jou. We faciliteren jouw proces vanuit onze brede ervaring en expertise. Het is verre van vrijblijvend. Je moet gewoon aan de bak. Maar niet alleen. Vanuit verbinding met je coach. We zullen je liefdevol confronteren, als het moeilijk is maken we het ook leuk en we blijven nuchter & down-to-earth.

Je zult meer autonomie ervaren en autonomer handelen. Je krijgt meer regie. Op je werk. Hierdoor neemt de kwaliteit van jouw leven én op jouw werk toe.

Aanbod

Enthousiast?

Plan nu eenvoudig een kennismaking om te ervaren of er een match is. Hier kun je ook je vragen kwijt. In onze FAQ (hyperlink/button) kun je wellicht aan wat richting vinden…

Trajecten

Meer weten?

Vragen die je nog hebt, kun je ons stellen via onderstaand formulier. Vul je gegevens in en druk op verzenden.